منتدى محبى البرنسيسة ميرهان

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتدى محبى البرنسيسة ميرهان


                                            

 

       

 

 

    إذهب إلى سباق اروق المواقع العربية وصوت للموقع

 

 

 

 

             &


    شيش طاووق

    avatar
    nana s k
    مراقب عام


    عدد المساهمات : 39
    تاريخ التسجيل : 02/09/2009
    العمر : 36

    GMT + 13 Hours شيش طاووق

    مُساهمة من طرف nana s k الثلاثاء سبتمبر 15, 2009 2:52 pm

    شيش طاووق
    شيش طاووق Tawooq

    اكلة كتير طيبة ممكن تتعمل مشاوي او ممكن بالفرن الي تحبوه والاسهل...والطريقتين نفس الشي بالتحضير....وتتعمل بالفراخ ويتاكل جنبها بطاطس مقلية وتوم...


    المقادير.

    - صدور دجاج
    - كباية لبن ذبادي او كباية خل(كباية كبيرة)
    - بهارات مشكلة وحارة
    - 3 ملاعق كبيرة من الكاتشب
    - نص راس من التوم
    - بصلة كبيرة الحجم
    - ملح
    - فنجان صغير زيت زيتون
    - ملعقة كبيرة من الخردل

    الطريقة...


    - اولاً ..قطعي صدور لدجاج لممكعبات قبلها بثلاث ساعات

    بالشكل ده

    شيش طاووق 47463cd141

    ثانياُ...
    في صحن طبير حطي الفراخ وتبليهم بالهارات والملح وضيفي عليهم يا اللبن الذبادي يا الخل ولو تحبي الاتيني مع بعض كمان الي تحبيه..يعن يما تحطي خل بس يا لبن ذبادي وخل يا لاتنين مع بعض...وضيفي والكاتشب واهرسي التوم وضيفي على الخلطة واقطعي البصل صغير وضيفي وكمان الخردل واخيراً زيت الزتون...
    سبيهم منقعوين 3 ساعات عشان يخدو طعم ولون...على الشكل ده...



    شيش طاووق 6d1c3200eb


    حطيهم في سياخ زي ما هو ظاهر وممكن لو تحبي ترصي بينهم قطعة طماطم او قطعة فليفلة حلوة او قطعة فطر...يبقى منظرهم حلو كتير وطعمهم في الشوي يجنن...


    شيش طاووق 3016161473




    وممكن لو تحبي زيما قلتلك تعمليها ف يالفرن...يعني كده

    ضعي قليلا من الزيت وضعيها في الفرن الى ان تستوي....وممكن تحطي معاها الفطر وقطع طماطم وفلفلة حلوة...

    شيش طاووق 5d549b5c65




    توضع في طبق التقديم وتقدم ساخنة

    شيش طاووق 67c0a3ac5e

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد نوفمبر 24, 2024 6:12 am